Binnen het Fundis netwerk is er sinds 1 maart jl. een eigen cliëntenraad voor de herstelbedrijven: In beweging, Transmitt revalidatie, Zorgpension en Goudenhart. 

De cliëntenraad Herstelzorg zoekt nog enthousiaste leden!

De raad bestaat op dit moment uit twee leden en een onafhankelijk voorzitter en zoekt uitbreiding met nog twee of drie leden. 

In bijgevoegd document vind je meer informatie over de vacature.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact op met de ambachtelijk secretaris Joyce Schenk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0628287554.

Een gezonde regio Zoetermeer in 2025. Dat is de ambitie van zorgaanbieders, gemeente Zoetermeer en zorgverzekeraars Menzis en CZ. Samen hebben zij een ambitieuze visie opgesteld om de zorg en welzijn in het vergrijsde Zoetermeer op peil te houden. Dat is nodig omdat de vraag de komende jaren enorm gaat toenemen, terwijl er niet meer zorgprofessionals en mantelzorgers komen. Het eerste concrete project dat maandag 15 februari gaat starten is het verbeteren van de acute zorg voor kwetsbare ouderen.

Wij bieden al langere tijd revalidatie aan cliënten met een oncologische aandoening.

Aangezien wij de afgelopen jaren een toename zagen aan cliënten met een oncologische aandoening, hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan een zorgpad oncologische revalidatie, zodat wij deze vorm van revalidatie op gestandaardiseerde wijze kunnen aanbieden. Wij gaan hier per 1 november aanstaande mee starten.