Komt u onze cliëntenraad versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe leden met interesse in de gezondheidszorg en affiniteit met de herstelzorg. Bent u maatschappelijk geïnteresseerd in de ouderenzorg en bereid uw kennis en kunde in te zetten voor de cliënten in de herstelzorg? Dan komen wij heel graag met u in contact!

Klik hier voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze cliëntenraad? Neem dan contact op met Huib Tempelman, voorzitter van de Centrale Cliëntenraad Herstelzorg. Hij is per mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen het Fundis netwerk is er sinds 1 maart jl. een eigen cliëntenraad voor de herstelbedrijven: In beweging, Transmitt revalidatie, Zorgpension en Goudenhart. 

De cliëntenraad Herstelzorg zoekt nog enthousiaste leden!

De raad bestaat op dit moment uit twee leden en een onafhankelijk voorzitter en zoekt uitbreiding met nog twee of drie leden. 

In bijgevoegd document vind je meer informatie over de vacature.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan vooral contact op met de ambachtelijk secretaris Joyce Schenk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0628287554.

De  ontwikkelingen rondom de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) gaan snel. Het krijgt dan ook steeds meer bekendheid. Wellicht heeft u er ook al iets over gehoord. Vanaf juni 2023 kunnen cliënten en mantelzorgers informatie van InBeweging ophalen in hun PGO. Daarom informeren we u over wat dit betekent in de zorgverlening. U leest hier alles over in dit bericht. 

Persoonlijke Gezondheidsomgeving is een app of website, waar u een overzicht van uw medische gegevens van verschillende zorgverleners kunt verzamelen, bijhouden en delen. Denk daarbij aan correspondentie, medicijngebruik en laboratoriumuitslagen. Handig voor cliënten, mantelzorgers en zorgverleners!

Wij bieden al langere tijd revalidatie aan cliënten met een oncologische aandoening.

Aangezien wij de afgelopen jaren een toename zagen aan cliënten met een oncologische aandoening, hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan een zorgpad oncologische revalidatie, zodat wij deze vorm van revalidatie op gestandaardiseerde wijze kunnen aanbieden. Wij gaan hier per 1 november aanstaande mee starten.

Binnen het Fundis netwerk is voor de herstelbedrijven In Beweging, Transmitt revalidatie, Zorgpension en Goudenhart in 2022 een eigen cliëntenraad opgericht. De raad focust zich specifiek op de doelgroepen die kortdurende revalidatie of herstel nodig hebben binnen al onze locaties en bestaat op dit moment uit 3 leden. Door het onverwachte vertrek van de voorzitter is de raad op zoek naar een goeie opvolger.

In bijgevoegd document vind je meer informatie over de vacature.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de ambachtelijk secretaris Joyce Schenk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0628287554.

Een gezonde regio Zoetermeer in 2025. Dat is de ambitie van zorgaanbieders, gemeente Zoetermeer en zorgverzekeraars Menzis en CZ. Samen hebben zij een ambitieuze visie opgesteld om de zorg en welzijn in het vergrijsde Zoetermeer op peil te houden. Dat is nodig omdat de vraag de komende jaren enorm gaat toenemen, terwijl er niet meer zorgprofessionals en mantelzorgers komen. Het eerste concrete project dat maandag 15 februari gaat starten is het verbeteren van de acute zorg voor kwetsbare ouderen.