De duur van uw revalidatie is afhankelijk van uw vraag en aandoening. In samenspraak met de specialist ouderengeneeskunde wordt bepaald hoe lang u revalideert. De gemiddelde verblijfsduur is 2 tot 6 weken. Afhankelijk van uw situatie kunt u ook revalideren vanuit huis. U komt dan aan paar keer week naar onze locatie voor poliklinische revalidatie. Is regelmatig revalideren nodig vanwege een chronische ziekte zoals Parkinson, Multiple Sclerose of Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Dan kunt u via ons behandelcentrum een vervolg krijgen op uw behandeling.

De verzorgenden, verpleegkundigen van In beweging werken nauw samen met het behandelteam van het Goudenhart, zoals de specialist ouderengeneeskunde, revalidatiearts, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diĆ«tist en psycholoog. 

Geriatrische revalidatiezorg is voor mensen die door hun leeftijd of aandoeningen kwetsbaar zijn en langer de tijd nodig hebben om te herstellen na bijvoorbeeld een ongeval of operatie. Soms is het niet meer nodig om in het ziekenhuis te blijven maar kunt u nog niet naar huis omdat u nog moet revalideren.