Kom je bij ons werken?

 Heb jij een hart voor de zorg? Werk je goed samen en ben jij degene die net dat extraatje kan brengen? In-beweging heeft verschillende vacatures openstaan, misschien ben jij wel degene die wij zoeken! Bekijk een van de vacatures en meld je aan!

Meld je hier aan!

Hou je ervan als geen werkdag hetzelfde is? Word je er blij van wanneer je mensen zaken uit handen kan nemen? En ben je een kei in het netjes regelen van allerlei administratieve taken, lees dan snel verder!
 

 Wij van ‘In beweging’ zijn op zoek naar jou! Ben jij de verpleegkundige die ons team komt versterken? Bij ‘In beweging’ zijn er genoeg mogelijkheden en bieden wij jou naast een fijne werksfeer, top collega’s ook verschillende voordelen als medewerker.

 Wij van ‘In beweging’ zijn op zoek naar jou! Ben jij de verpleegkundige die ons team komt versterken en ben jij in het bezit van het bijbehorend diploma niveau 4? Bij ‘In beweging’ zijn er genoeg mogelijkheden en bieden wij jou naast een fijne werksfeer, top collega’s ook verschillende voordelen als medewerker.
 

 Wij van ‘In beweging’ zijn op zoek naar jou! Ben jij de verzorgende die ons team komt versterken? Bij ‘In beweging’ zijn er genoeg mogelijkheden en bieden wij jou naast een fijne werksfeer, top collega’s ook verschillende voordelen als medewerker.