Had u al een WLZ-indicatie met verblijf en behandeling? Voor revalidatie met verblijf heeft u dan een ZZP9B-indicatie nodig. Het ziekenhuis of de medisch specialist vraagt de indicatie voor u aan bij het CIZ. Uw revalidatie wordt dan vergoed uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Afhankelijk van uw inkomen wordt een eigen bijdrage berekend. Op de website van het CIZ kunt u meer informatie vinden.

Wilt u revalideren met verblijf bij In beweging? Dan heeft u een verwijzing en een indicatie nodig. Een verwijzing krijgt u van uw ziekenhuis of u kunt door uw huisarts worden verwezen worden naar de specialist ouderengeneeskunde voor een geriatrisch assessment. Als uw huisarts dit formulier invult en dit mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan wordt de verwijzing in behandeling genomen en wordt naar uw huisarts gecommuniceerd of en wanneer u kunt worden opgenomen bij In beweging. 

U kunt het formulier voor de verwijzing hier downloaden.

De kosten voor de revalidatiezorg, het verblijf en behandeling, worden gedekt door de basisverzekering en dus vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij opname worden indicatie, verwijzing en verzekering gecontroleerd.

In beweging heeft voor 2024 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. U kunt ons vinden op de zorgzoeker van uw verzekeraar onder AGB code 47471580 op naam van WelThuis B.V. Locatie Vivaldi.

Bent u niet verzekerd bij een regulie zorgverzekeraar en wordt u opgenomen ter revalidatie, dan zal u dit moeten overleggen met uw verzekeraar. U ontvangt van In beweging een factuur van de geleverde revalidatie DBC die u zelf moet voldoen en kan declareren bij uw verzekering. Lees hierover uw polisvoorwaarden goed door.