In beweging biedt al langere tijd revalidatiezorg in verpleeghuis Vivaldi in Zoetermeer en De Molenhoeve in Bergambacht, maar zal voortaan ook cliënten behandelen die besmet zijn geweest met het coronavirus. Het zorgpad Co-Fit is gerealiseerd middels een samenwerking tussen In beweging en het GoudenHart. 

Aanmelden

Mensen met een revalidatievraag na ziekenhuisopname in verband met het coronavirus, kunnen aangemeld worden door de transferverpleegkundige van het ziekenhuis. De aanmelding komt bij de transferverpleegkundige van In beweging terecht die een inschatting maakt of In beweging passende zorg kan bieden tijdens een revalidatietraject. 

Samenwerking

In beweging werkt nauw samen met de behandelaren van de zelfstandige behandeldienst GoudenHart, waaronder de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, psycholoog en specialist ouderengeneeskunde. Een revalidatietraject bij In beweging duurt gemiddeld 2 tot 6 weken.

Zorgpad Go-Fit voor ex COVID cliënten

De duur van het zorgpad Co-Fit voor ex COVID cliënten zal variëren per cliënt. Verschillende disciplines worden ingezet om optimaal herstel te realiseren. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld fysiotherapie, ergotherapie, begeleiding van een diëtist en begeleiding van een psycholoog. 

Voor meer informatie over revalideren bij In beweging, kunt u contact opnemen met de transferverpleegkundige door te bellen naar 088-040 8007 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.