Wij van ‘In beweging’ zijn op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en gemotiveerd om in een team te werken dat altijd ‘In beweging’ is?
Ben jij bovendien ook doortastend, klantgericht en vindingrijk? Dan ben jij de transferverpleegkundige waarnaar wij op zoek zijn! Bij ‘In beweging’ zijn er genoeg mogelijkheden en bieden wij jou naast een fijne werksfeer, top collega’s ook verschillende voordelen als medewerker.

In beweging is per 1 november as. op zoek naar een

Transferverpleegkundige (24 u)

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om in een team te werken dat altijd ‘In beweging’ is?

Ben jij bovendien ook doortastend, klantgericht en vindingrijk? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als transferverpleegkundige bij In beweging?

Je bent verantwoordelijk voor de processen rondom in-, door- en uitstroom van revalidanten. Je neemt de aanmeldingen van nieuwe cliënten in behandeling en verwerkt deze. Je triageert, plant en communiceert met de betrokken partijen over de aanmelding (al dan niet via het Regionaal Transferpunt). Ook voer je het opnamegesprek met de revalidant op de dag van opname.

Tijdens het revalidatietraject neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en overzie je het hele traject dat de cliënt doorloopt. Aan het einde van het traject adviseer je over en regel je de benodigde nazorg. Dit kan thuiszorg zijn, maar dit kan ook een plekje in een woonzorgcentrum met de bijbehorende indicatie zijn. Je onderhoudt het contact hierover met de cliënt en/of zijn naaste.

Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit, stelt prioriteiten en weet de juiste balans te vinden tussen de zakelijke en de menselijke kant van het vak. Het gaat hier om een cliënt-betrokken functie, maar je bent niet nauw betrokken bij het zorgproces. 

In beweging is in Zoetermeer betrokken bij de ontwikkeling van het Regionaal Transferpunt (RTP). Dat betekent dat je een deel van je werktijd in het team van het RTP aan het werk zult zijn en naast de GRZ-triage ook andersoortige aanmeldingen voor zorg in behandeling neemt.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een zorg- of welzijnsachtergrond.
  • Je bent computervaardig en administratief sterk. Ervaring met cliëntvolgsystemen, zoals POINT, Zorgdomein, Nedap ONS en Ysis is een pré.
  • Je hebt kennis en relevante ervaring ten aanzien van de wet- en regelgeving rondom GRZ, ELV, ZVW en WLZ. Je hebt goede kennis van de sociale kaart in Zoetermeer e.o. en de regio Midden-Holland. 
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar je werkt ook graag samen.

Wat bieden wij?

  • Een interessante en dynamische werkomgeving in een leuk team. In beweging is een kleine organisatie met korte lijntjes.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsvoering[1].
  • Salaris conform CAO VVT FWG 50.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Werkdagen in ieder geval op donderdagmiddag en vrijdag; andere dagen in overleg (verdeling van de uren over drie of vier werkdagen is bespreekbaar)
  • In beweging is bezig met de ontwikkeling naar mantelzorgvriendelijk werkgeverschap. Dat betekent dat wij oog en oor hebben voor collega’s die werk en mantelzorg combineren. Hier besteden wij structureel en organisatie breed aandacht aan.

 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Lenny Althof (directeur) op 06-83211804 of Marlous Huiskamp (transferverpleegkundige) op 06-10900507.

Direct enthousiast? Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sluitingstermijn voor deze vacature is 24 september 2023

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 27 september. Gelieve hier rekening mee te houden.

Bij In beweging geldt dat interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Voor een dienstverband bij In beweging  zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

[1] Dit geldt niet voor interne sollicitanten