Ben jij enthousiast en gemotiveerd om als Manager Revalidatie het zorgproces te organiseren bij een organisatie die altijd ‘In beweging’ is? Ben jij bovendien ook sociaal, oplossingsgericht en daadkrachtig? Lees dan snel verder!
 

Als manager ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief goede uitvoering van het zorgproces en de ondersteunende processen die daarbij horen. Je zorgt voor de inzet van voldoende en bekwame zorgmedewerkers tijdens het revalidatieproces. Je houdt je op hoofdlijnen bezig met de dagelijkse gang van zaken en weet wat er leeft en speelt op de werkvloer.

 
Wie ben jij?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een zorgachtergrond en 3 jaar ervaring in een leidinggevende positie (bij voorkeur met zelforganiserende teams).
  • Je bent productief en resultaatgericht. Je houdt de stip aan de horizon altijd voor ogen en daar werk je samen naar toe.
  • Je hebt goede sociale, communicatieve en digitale vaardigheden.
  • Je bent empathisch, toegankelijk en in staat medewerkers te coachen om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verder te ontwikkelen. Daarbij schuw je het maken van lastige keuzes niet.

Wat bieden wij?

  • Een interessante en dynamische werkomgeving in een leuk team met volop mogelijkheden voor ontwikkeling.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid
  • Salaris conform CAO VVT FWG 60.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werkdagen/-tijden in overleg.

Ben jij degene die wij zoeken!?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij jezelf als een goede versterking voor ons team? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of druk op de knop "meld je hier aan" onderaan om je gemakkelijk aan te melden.

Meer informatie nodig?

Voor vragen over deze vacature neem je contact op met Liesbeth Knotter op 06 11 37 46 78. Wil je meer weten over ‘In beweging’, kijk dan op www.in-beweging.org

Kom je bij ons werken?

 Heb jij een hart voor de zorg? Werk je goed samen en ben jij degene die net dat extraatje kan brengen? In-beweging heeft verschillende vacatures openstaan, misschien ben jij wel degene die wij zoeken! Bekijk een van de vacatures en meld je aan!

Meld je hier aan!