Revalidatie helpende niveau 2

16- 20- 24 uur per week locatie Vivaldi in Zoetermeer 

Wie is In beweging?

In beweging is een organisatie voor geriatrische revalidatie. In beweging begeleidt en ondersteunt cliënten die voor hun revalidatie tijdelijk verblijven in de locaties Vivaldi in Zoetermeer, afdeling Madelief in het Langeland Ziekenhuis en locatie De Molenhoeve in Bergambacht. De begeleiding is gericht op het herstel en het herwinnen van de zelfstandigheid van onze cliënten, in voorbereiding op de terugkeer naar huis. In beweging werkt nauw samen met ziekenhuizen en de betrokken behandelaren van het Goudenhart. We zijn een organisatie waar je veel kan leren! Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben in revalidatie. Bij In beweging hebben we een lange inwerkperiode om je helemaal thuis te laten voelen binnen onze organisatie. Je kan werken met je hart maar ook is het nodig om je verpleegkundige technische kennis in te zetten voor onze cliënten.  

 

Leuke teams zoeken nieuwe collega!

Op dit moment hebben we behoefte aan nieuwe collega's revalidatie helpende niveau 2 voor ons team Zonnebloemhof in Vivaldi. Ervaring op het gebied van revalidatie is fijn maar niet noodzakelijk. Wij vinden het veel belangrijker dat je enthousiast, positief en een clientvriendelijke houding hebt. 

Wat ga je doen?

Onze revalidanten verblijven tijdelijk op onze afdeling en werken gericht aan hun herstel om weer naar huis te gaan. Onze cliënten revalideren bijvoorbeeld na het doormaken van een herseninfarct, botbreuk, amputatie, COPD problemen of zware operatie. Het revalidatieklimaat staat centraal, het is van belang dat de revalidant zo snel mogelijk zijn regie over het herstel kan nemen. Als revalidatie helpende is het belangrijk om de revalidant te stimuleren in zijn zelfzorg en te ondersteunen waar nodig. Je werkt in nauwe samenwerking met de revalidatie verzorgende en verpleegkundige aan het herstel van de revalidant.

Nieuwe en aanvullende informatie die jij ontdekt over de revalidant geef jij door aan de daartoe bevoegde collega. Je bent hét gezicht voor de revalidant en naasten. De revalidant voelt zich door jou begrepen en gehoord, omdat de zorg en ondersteuning passen bij wat de revalidant belangrijk vindt.  Je verricht ADL-werkzaamheden, huishoudelijke werkzaamheden verstrekt revalidanten en naasten informatie.

Het team:
Het revalidatieteam is een zelfstandig team. Het team is volop in ontwikkeling en we verwachten van jou een inspirerende, ondernemende en creatieve houding (zowel individueel als in teamverband). We leveren 24-uurs zorg.

Wie ben jij?
Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op zelfredzaamheid van de cliënt conform de afspraken vanuit het revalidatieplan van de cliënt. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een klein team. 

Je beschikt over basisvaardigheden met computers, je rapporteert in het electronisch clientendossier en kunt bestellingen doen. 

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma mbo 2-opleiding helpende zorg en welzijn aangevuld met ervaringskennis in het omgaan met de doelgroep. We leveren 24-uurs zorg. Je bent inzetbaar voor de dienst van 8.00-13.00.

 

We bieden je:

  • Interessante, dynamische en leerzame omgeving;
  • Contract voor bepaalde tijd, bij goed functioneren naar onbepaalde tijd;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 25 (max. 2555,74 bruto bij fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
  • Bij goed functioneren mogelijkheid tot volgen opleiding niveau 3.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Voor vragen over deze functie neem je contact op met Liesbeth Knotter (0611374678), manager Revalidatie.
Reageer zo snel mogelijk! Kijk op onze website www.in-beweging.org om te solliciteren!

Klik op de link om te solliciteren:

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.