Zoek je leuke collega's? Uit ons medewerkers onderzoek blijkt dat onze medewerkers zeer hoog betrokken en bevlogen zijn. In beweging is een kleine organisatie en dat maakt ons anders. We denken altijd in mogelijkheden en oplossingen voor cliënten. Er zijn veel kansen om je te ontwikkelen in je vak als verpleegkundige of verzorgende.  In beweging is vernieuwend in extra secundaire arbeidsvoorwaarden. We willen graag dat je je fit voelt om je baan te doen. Nieuwsgierig geworden?

Wegens uitbreiding van onze bedden zijn we op zoek naar nieuwe collega's die bij ons willen werken! We zoeken verpleegkundigen en verzorgenden voor onze locatie in Vivaldi

Jouw baan? 
Je bent werkzaam in een klein team en werkt zelfstandig.  Het revalidatieklimaat staat centraal, het is van belang dat de revalidant zo snel mogelijk zijn regie over het herstel kan nemen. We zien steeds vaker dat onze revalidanten met meer complexiteit vragen komen revalideren.  Als verzorgende of  verpleegkundige is het belangrijk om de revalidant te stimuleren in zijn zelfzorg en te ondersteunen waar nodig en komt het veelvuldig voor dat je je technische handelingen moet inzetten.  Als verzorgende of verpleegkundige werk je zeer zelfstandig en in nauwe samenwerking met de behandelaren van het Gouden hart aan het herstel van de revalidant.

Wekelijks wordt er een revalidatieplanbespreking gehouden waarin de voortgang van alle revalidanten besproken wordt. Je handelt op basis van het revalidatieplan m.b.t. de medicatie, gebruik tilliften, voeding. Je onderhoudt professioneel contact met de revalidant, familie/ vertegenwoordigers en mantelzorgers en behandelaars van het Goudenhart.

Het team:
Het revalidatieteam is een zelfstandig team. Het team is volop in ontwikkeling en we verwachten van jou een inspirerende, ondernemende en creatieve houding (zowel individueel als in teamverband). We leveren 24-uurs zorg.

Wie ben jij:
Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een team.

Je bent vaardig met computers, bent vaardig met office programma’s als Word en Outlook.

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3IG of verpleegkundige . We leveren 24-uurs zorg. Je bent inzetbaar voor alle diensten, maar omdat we een vast nachtteam hebben verwachten we van jou dat je met name dag en avonddiensten draait op onze afdelingen en bij uitzondering in de nacht. Wanneer je ambitie hebt om de opleiding tot niveau 4 verpleegkundige te volgen is dit bespreekbaar.

We bieden je:

  • Interessante, dynamische en leerzame omgeving;
  • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, bij goed functioneren naar onbepaalde tijd;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 voor niveau 3 en FWG 45 voor verpleegkundige
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
  • Bij goed functioneren als verzorgende mogelijkheid tot volgen opleiding niveau 4.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Voor vragen over deze functie neem je contact met Liesbeth Knotter, coördinator 06-11374678.

Je kan natuurlijk ook een dagdeel meelopen om te ervaren hoe interessant en leuk het werken op onze revalidatie afdelingen is.


Reageer zo snel mogelijk! Kijk op onze website www.in-beweging.org om te solliciteren!

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Klik op de link om te solliciteren:

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.