Verzorgende niveau 3 

16- 24 of 32 uur per week locatie Vivaldi in Zoetermeer 

Leuke teams zoeken nieuwe collega voor ons flexteam en voor vaste teams!
Op dit moment hebben we behoefte aan nieuwe collega's in ons (flex)team en onze vaste teams. Ervaring op het gebied van revalidatie is fijn maar niet noodzakelijk. Wij vinden het veel belangrijker dat je enthousiast, positief en een clientvriendelijke houding hebt. 

Jouw baan? 
Je bent werkzaam op een kleine afdeling. Het revalidatieklimaat staat centraal, het is van belang dat de revalidant zo snel mogelijk zijn regie over het herstel kan nemen. Als verzorgende is het belangrijk om de revalidant te stimuleren in zijn zelfzorg en te ondersteunen waar nodig. De verzorgenden werken zeer zelfstandig en in nauwe samenwerking met de behandelaren van het Gouden hart aan het herstel van de revalidant.

Wekelijks wordt er een revalidatieplanbespreking gehouden waarin de voortgang van alle revalidanten besproken wordt. Je handelt op basis van het revalidatieplan m.b.t. de medicatie, gebruik tilliften, voeding. Je onderhoudt professioneel contact met de revalidant, familie/ vertegenwoordigers en mantelzorgers en behandelaars van het Goudenhart.

Het team:
Het revalidatieteam is een zelfstandig team. Het team is volop in ontwikkeling en we verwachten van jou een inspirerende, ondernemende en creatieve houding (zowel individueel als in teamverband). We leveren 24-uurs zorg.

 Wie ben jij:
Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een klein team.

Je bent vaardig met computers, bent vaardig met office programma’s als Word en Outlook.

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3IG. We leveren 24-uurs zorg. Je bent inzetbaar voor alle diensten, maar omdat we een vast nachtteam hebben verwachten we van jou dat je met name dag en avonddiensten draait op onze afdelingen en bij uitzondering in de nacht.

We bieden je:

  • Interessante, dynamische en leerzame omgeving;
  • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, bij goed functioneren naar onbepaalde tijd;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
  • Bij goed functioneren mogelijkheid tot volgen opleiding niveau 4.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Voor vragen over deze functie neem je contact op met Liesbeth Knotter (0611374678), coördinator Revalidatie.
Reageer zo snel mogelijk! Kijk op onze website www.in-beweging.org om te solliciteren!

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Klik op de link om te solliciteren:

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.