Verpleegkundige niveau 4 Dag/Avond

16-24-32 uur per week locatie Vivaldi te Zoetermeer

Leuk team zoekt nieuwe collega!
Ben je op zoek naar een baan waarin je veel clientencontact hebt in combinatie medisch technische handelingen? Ervaring op het gebied van revalidatie is meegenomen maar belangrijker is dat je enthousiast, positief en een clientvriendelijke houding hebt. Ook verzorgende die graag de opleiding voor verpleegkundige willen volgen kunnen solliciteren. Wij zoeken iemand die in ons aparte nachtteam wil werken en we zoeken collega's die op de dag/avond willen werken! 

Jouw baan?
Je werkt mee in het team en hebt een coachende rol naar de collega’s toe met als resultaat dat medewerkers zelf eigenaarschap  nemen voor de eigen- (en elkaars) kwaliteit van zorg- en dienstverlening aan de cliënten en voor het eigen leer- en verbeterproces met als resultaat dat de overall kwaliteit van zorg en dienstverlening aan de cliënten op een goed niveau is.

Het revalidatieklimaat staat centraal, het is van belang dat de revalidant zo snel mogelijk zijn regie over het herstel kan nemen. Als verpleegkundige is het belangrijk om de revalidant te stimuleren in zijn zelfzorg en te ondersteunen waar nodig. De verpleegkundigen en verzorgenden werken zeer zelfstandig en in nauwe samenwerking met de behandelaars van het Goudenhart aan het herstel van de revalidant.

Wekelijks wordt er een revalidatieplanbespreking gehouden waarin de voortgang van alle revalidanten besproken wordt. Je handelt op basis van het revalidatieplan met betrekking tot de medicatie, gebruik tilliften, voeding. Je onderhoudt professioneel contact met de revalidant, familie/ vertegenwoordigers en mantelzorgers en de behandelaren van het Goudenhart. 

Je werkt mee in het team en hebt een coachende rol naar de collega’s toe met als resultaat dat medewerkers zelf eigenaarschap  nemen voor de eigen- (en elkaars) kwaliteit van zorg- en dienstverlening aan de cliënten en voor het eigen leer- en verbeterproces met als resultaat dat de overall kwaliteit van zorg en dienstverlening aan de cliënten op een goed niveau is.

Het team? 
Het revalidatieteam is een klein zelfstandig team. Het team is volop  in ontwikkeling en we verwachten van jou een inspirerende, ondernemende en creatieve houding (zowel individueel als in teamverband).

Wie ben jij?
Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een klein team. Je kan goed omgaan met dynamiek en je durft kritische vragen te stellen. Je bent vaardig met computers, bent vaardig met office programma’s als Word en Outlook. Je hebt een aantal jaren ervaring als verpleegkundige.

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4. We verwachten van jou dat je met name dag en avonddiensten draait op onze verschillende revalidatie afdelingen omdat we een apart team hebben voor de nacht. 


We bieden je

  • Plezierige werksfeer waarbij jou inbreng van groot belang is;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 45 (Verpleegkundige), salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, max.€ 3.362,22 op basis van 36 uur per week, eindejaarsuitkering 7,4%, vakantiebijslag 8%;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens interne regeling;
  • Aantrekkelijke collectieve verzekeringen.
  • Geïnteresseerd in deze vacature? Reageer zo spoedig mogelijk!

Voor vragen over deze functie neem je contact op met Liesbeth Knotter, manager revalidatie (06-11374678). Wil je je orienteren op deze baan? We bieden de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen zodat je je goed kan orienteren.

Klik op de link om te solliciteren:

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.