Transferverpleegkundige

24 uur per week locatie Vivaldi in Zoetermeer

Leuke team zoekt extra collega voor ons Transferbureau!
Door de groei van het aantal revalidanten bij In beweging hebben we behoefte aan een extra transferverpleegkundige. Het huidige team is te omschrijven als 'jong en dynamisch' en zijn op zoek een collega die zin heeft in een nieuwe uitdaging.

Jouw baan? 

Onze transferverpleegkundige zijn werkzaam voor In beweging met locaties in Zoetermeer en Bergambacht. Als transferverpleegkundige op onze afdeling ben je zeer servicegericht, je regelt indicaties voor onze cliënten die uitstromen na een revalidatiebehandeling, je regelt dat de cliënt ook daadwerkelijk kan uitstromen naar huis of een andere verblijfslocatie, je beantwoordt telefoon en email en probeert klanten (in en extern) zo goed mogelijk te helpen. Je hebt een sturende rol in de bespreking van de revalidatieplannen en daarbij is financiële kennis van de DBC financiering noodzakelijk. Daarnaast bestaat een groot deel van de functie uit de administratieve zaken regelen rondom de opnames en ontslagen/ uitplaatsingen. Dit betekent dat je beperkt contact hebt met cliënten. Het is een echte kantoorbaan.

Je regelt overleg, bijeenkomsten zowel in als extern ten behoeve van de afdeling. Daarnaast voer je taken uit ten behoeve van  de interne structuur en organisatie zoals verstrekken inloggegevens, factuur, declaratie- en contractbeheer. Verder voorkomende taken pak je flexibel op.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een klein team. 

Je houdt van organiseren/plannen, je hebt improvisatievermogen en bent initiatiefrijk, je bent flexibel inzetbaar en klantgericht. Je bent goed in het bewaken van deadlines en het stellen van prioriteiten.

Wij zoeken een transferverpleegkundige (MBO of HBO verpleegkundige) met secretariële vaardigheden en met aantoonbare werkervaring als transferverpleegkundige. Je bent goed op de hoogte van de wet-en regelgeving rondom GRZ, DBC, ELV en WLZ. Kennis van de sociale kaart van Zoetermeer en omgeving is gewenst. Goede computervaardigheden en kennis van Nedap, YSIS en point is een pré. Een dienstverlenende instelling is een must. Je bent goed in het stellen van prioriteiten, het bewaken van deadlines en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

We bieden je:

  • Interessante, dynamische en leerzame omgeving;
  • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 50;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Vierstroomregeling;
  • Aantrekkelijke collectieve verzekeringen.
  • Werkdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Dit kan in de toekomst wijzigen.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Voor vragen over deze functie neem je contact op met  Denise van der Zwan of Marlous Huiskamp (telefoon 079-7122179).

Stuur je motivatiebrief en CV  zo snel mogelijk op.  

 

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Klik op de link om te solliciteren: