Verzorgende niveau 3 

24 tot 32 uur per week locatie Vivaldi in Zoetermeer of Bergambacht

Leuke teams zoeken nieuwe collega voor ons flexteam!
Op dit moment hebben we behoefte aan nieuwe collega's in ons flexteam in verband met verschillende collega's die met zwangerschapsverlof gaan. Volgend jaar verwachten wij ook te kunnen uitbreiden in het aantal revalidatiebedden. Dus het betreft in eerste instantie eerst een tijdelijk baan waar je op solliciteert.  Ervaring op het gebied van revalidatie heeft onze voorkeur maar wat wij veel belangrijker vinden is dat je enthousiast bent, positief en een clientvriendelijke houding hebt. 

Jouw baan? 
Je bent werkzaam op verschillende afdelingen. Het revalidatieklimaat staat centraal, het is van belang dat de revalidant zo snel mogelijk zijn regie over het herstel kan nemen. Als verzorgende is het belangrijk om de revalidant te stimuleren in zijn zelfzorg en te ondersteunen waar nodig. De verzorgenden werken zeer zelfstandig en in nauwe samenwerking met de behandelaren van het Gouden hart aan het herstel van de revalidant.

Wekelijks wordt er een revalidatieplanbespreking gehouden waarin de voortgang van alle revalidanten besproken wordt. Je handelt op basis van het revalidatieplan m.b.t. de medicatie, gebruik tilliften, voeding. Je onderhoudt professioneel contact met de revalidant, familie/ vertegenwoordigers en mantelzorgers en behandelaars van het Goudenhart.

Het team:
Het revalidatieteam is een zelfstandig team. Het team is volop in ontwikkeling en we verwachten van jou een inspirerende, ondernemende en creatieve houding (zowel individueel als in teamverband). We leveren 24-uurs zorg.

 Wie ben jij:
Je bent enthousiast en flexibel en speelt goed in op nieuwe ontwikkelingen. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen in een klein team.

Je bent vaardig met computers, bent vaardig met office programma’s als Word en Outlook.

Daarnaast ben je in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3IG. We leveren 24-uurs zorg. Je bent inzetbaar voor alle diensten, maar omdat we een vast nachtteam hebben verwachten we van jou dat je met name dag en avonddiensten draait op onze afdelingen en bij uitzondering in de nacht.

We bieden je:

  • Interessante, dynamische en leerzame omgeving;
  • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, bij goed functioneren naar onbepaalde tijd;
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 40;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke collectieve verzekeringen;
  • Bij goed functioneren mogelijkheid tot volgen opleiding niveau 4.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Voor vragen over deze functie neem je contact op met Liesbeth Knotter (0611374678), coördinator Revalidatie.
Reageer zo snel mogelijk! Kijk op onze website www.in-beweging.org om te solliciteren!

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

Klik op de link om te solliciteren:

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient wel een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.